Tweedaagse ondernemersfair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’

FREDERIKSOORD – De vierde editie van de Ondernemersfair Westerveld wordt zaterdag 3 én zondag 4 november gehouden. Deze vindt plaats in en om het prachtig verbouwde Huis van Weldadigheid in Frederiksoord.
Op donderdag 13 september om 20.00 uur is er in het Huis van Weldadigheid een informatieavond voor ondernemers en andere belangstellenden voor deelname aan deze fair. De organisatie ligt in handen van ondernemers van de verschillende ondernemersverenigingen in Westerveld.
Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan de Ondernemersfair, dus niet alleen leden van de ondernemersverenigingen binnen Westerveld. De fair is op zaterdag van 14.00 uur tot 18.00 uur geopend voor publiek. Aansluitend is er voor de standhouders een ondernemersborrel en buffet met live muziek. Op zondag is de fair geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Ook wordt bij voldoende belangstelling van lokale verenigingen een sport- en cultuurplein ingericht die zich hier kunnen presenteren. Verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden via beurs@ondernemendwesterveld.info.

Reuzenrad

Tijdens de informatieavond op donderdag 13 september 2018 om 20.00 uur ontvangen de ondernemers informatie over alle activiteiten die zullen plaatsvinden tijdens deze tweedaagse fair. Als eye-catcher komt het grootste reuzenrad van Nederland (38 meter) waar bezoekers tegen betaling kunnen genieten van een prachtig uitzicht over Frederiksoord. Ook voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd in De Tuinen. Het belooft in ieder geval een boeiend weekend te worden waarin ondernemers een mooi platform wordt geboden om te netwerken en zich te presenteren aan de regio. Bezoekers kunnen het hele weekend genieten van allerlei activiteiten, demonstraties en van de heerlijke eet- en drinkmogelijkheden op het foodplein. Toegang tot de fair is gratis.

Ondernemers worden van harte uitgenodigd om naar de informatieavond te komen. Aanmelden is niet nodig. De Ondernemersfair wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Westerveld. Aanmelden voor de Ondernemersfair is mogelijk van 1 september tot 1 oktober 2018 via de website www.ondernemendwesterveld.info.

Tweedaagse ondernemersfair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’