Budget voor aanvragen

Heeft u als ondernemer een goed idee om de leefbaarheid van de gemeente te vergroten? Dien dan een aanvraag in. In het fonds is nog geld aanwezig voor nieuwe aanvragen voor dit jaar. Ook, stichtingen, (sport)verenigingen, zorgaanbieders en grotere bijzondere ondernemingen kunnen –als zij ozb betalen voor niet-woningen – een aanvraag voor een bijdrage indienen.

Houd er rekening mee dat de aanvraag tijdig, bij voorkeur 3 maanden voordat u daarover de beschikking wilt hebben, aangevraagd dient te worden. U hebt dan ook tijdig duidelijkheid over de toekenning van het bedrag.

Hieronder volgt stapsgewijs nog even de procedure voor het aanvragen van een bijdrage:

  • Ontwikkel in samenspraak met collega-ondernemers een plan.
  • Download het aanvraagformulier en vul dit volledig in.
  • Het ingevulde formulier legt u voor aan de ondernemersvereniging in uw gebied
  • Bij een aanvraag voor de kern zelf zal de vereniging beslissen, bij een aanvraag gemeentebreed stuurt de ondernemersvereniging dit door naar de Koepel, die vervolgens een beslissing neemt over de aanvraag.
  • Door het indienen van uw aanvraag, gaat u akkoord met de voorwaarden voor de aanvraag. Deze zijn terug te vinden op het aanvraagformulier en via ondernemersfondswesterveld.nl/subsidievoorwaarden.

Heeft u een vraag over het indienen van een aanvraag of loopt u ergens anders tegenaan? Stuur dan even een bericht. We denken graag met u mee!

Geen betaler, maar wel een goed idee? Dien het plan in via de ideeënbox.

Budget voor aanvragen